Het Leukste Catering Team Van Nederland?

Tijdens de De Week Van De Catering zijn we op zoek gegaan naar Het Leukste Cateringteam van Nederland! Een team dat graag samen werkt! Altijd klaar staat om gasten te helpen. En het elke dag weer een feestje vindt om samen te werken.

Cateringteam Albron van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord in Alkmaar heeft de titel ’Het Leukste Catering Team van Nederland 2017’ gewonnen. Gefeliciteerd met jullie prijs! Lees meer

 

Jury De Week Van De Catering

De aanmeldingen voor Het Leukste Catering Team Van Nederland zijn door onderstaande juryleden beoordeeld. Op dinsdag 21 november wordt het winnende team bekend gemaakt en tevens op de locatie bezocht.

De vraag tot aan die datum blijft: Welk team wordt Het Leukste Catering Team van Nederland en gaat een fantastische avond beleven?

Harry de Wit (sectorbestuurder FNV Catering)

Als sectorbestuurder is Harry expert in de catering en daarmee het ideale jurylid!

Michiel Meier Mattern (adviseur Food & Hospitality)

Omdat Michiel ook voorzitter is van ONCE (Organisatie Netwerk Catering Events) past hij perfect in de jury.

Jan Jaap Schmitz (Hospitality officer @ Radboudumc)

Als adviseur van de Raad van Bestuur heeft Jan Jaap aandacht voor klantgerichtheid, uitstraling en grootschalige activiteiten met een hoge PR waarde.

Dennis, Mia, Vivianne en Yvonne van Catering team Blue Sky Group Amstelveen

Winnaars Leukste Catering Team van Nederland 2016. Zij weten als geen ander hoe het is om het Leukste Team te zijn en zij mogen dus zeker niet ontbreken.